Golf Tournament

  • Home
  • /
  • Golf Tournament

Golf Tournament High Class Dining Room...

WM Events were proud to build and install a very high-quality interior within a temporary structure for an event over several days.

All the interior lining, walling and décor were installed within a structure, including a 5m high fireplace with a real fire effect centre piece.

The layout, design, colours and materials were all discussed with the client to produce a high class dining room that is used for several different events.

Open columns where manufactured with glass shelving and LED lighting to display items, all behind an acrylic vision panels.

We also constructed a 22m wide full height gable that was able to be moved back to increase the size of the dining room when required……. without dismantling it.

A bespoke four sided bar and feature counter unit was built with mirror sides and spot lights to have glass display shelving. The units were manufactured to match the décor of the room.

The bar units and counters were built so it could be moved anywhere within the room or altered to different configurations, depending on the room layout.

An exterior entrance walkway was built using paving stones for the entire length with low level LED lighting.

A bespoke four sided bar and feature counter unit was built with mirror sides and spot lights to have glass display shelving. The units were manufactured to match the décor of the room.

The bar units and counters were built so it could be moved anywhere within the room or altered to different configurations, depending on the room layout.

An exterior entrance walkway was built using paving stones for the entire length with low level LED lighting.

A grey slate effect feature wall was built along one side of the walkway, using spotlights to give upward lighting to make the wall stand out in the dark.

The project was a bespoke high quality installation and built with many unique features but all completed within a tight programme.

A grey slate effect feature wall was built along one side of the walkway, using spotlights to give upward lighting to make the wall stand out in the dark.

The project was a bespoke high quality installation and built with many unique features but all completed within a tight programme.

To view more images of this project, please click here to visit our gallery